Ubisoft kjøper Massive Entertainment

Franske Ubisoft liker loppemarked og har et øye for kvalitet.

16. november 2008 10:20

Etter at Activision og Blizzard fant ut at de ville leke sammen skulle selskapene velge lag, og i den prosessen havnet noen spill fra Vivendi og Sierra-paraplyen i den mindre populære gjengen.


NYE EIERE

Både den kritikerrose «World in Conflict»-serien fra det svenske selskapet Massive Entertainment, «50 Cent: Blood on the Sand», det nye «Ghostbuster»-spillet og det ekstremt lovende metall-eventyret til Tim Schafer kalt «Brütal Legend» havnet på loppemarkedet.

Se også: Skjermbilder fra «50 Cent: Blood on the Sand».
Se også: Skjermbilder fra «Brütal Legend».

«50 Cent: Blood on the Sand» leker nå med THQ. «Ghostbuster» med Atari. Double Fine mener «Brütal Legend» er veldig nær en avtale og nå har Ubisoft kjøpt seg svenske venner i Massive Entertainment.

Selskapet var midt i utviklingen av «World in Conflict: Soviet Assult», som skulle bli det første spillet i serien på konsoll, når serien havnet i limboland.

Se også: Skjermbilder fra «World in Conflict».Men nå er heldigvis fremtiden reddet for selskapet. Hva som skjer med konsollversjonen av spillet er ukjent, men det har vært hvisket om et MMO-spill i samarbeid med Ubisoft. Det ville ikke overrasket oss om det ble noe med Tom Clancy-navnet på coveret. La oss håpe vi får «World in Conflict: Soviet Assult» først.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3