«The Witcher» blir til «Volveren»

Bøkene kommer for første gang ut på norsk.

16. september 2020 17:36

(PressFire.no): Det var i februar at Gyldendal forlag fikk rettighetene til en norsk utgave av «The Witcher»-bøkene skrevet av Andrzej Sapkowski.

Bøkene har nylig blitt til en Netflix-serie, men er selvfølgelig også kjent via CD Projekts spillserie, men dette er faktisk den første gangen de gis ut på norsk.

Det betyr også at selve «Witcher»-navnet fornorskes, og første bok heter «Volveren – Det siste ønsket», noe blodfansen sikkert kommer til å humre over. Lansering er 24. september, med neste bok, «Skjebnens Sverd», kommer 16. november.

Boka er en samling av kortere historier som omhandlere ..volveren Geralt of Rivia, som ung blir trent opp og mutert til en slags «superhelt» som skal beskytte mennesker fra monstre og uhumskheter.

Har du spilt spillene så er ikke disse basert direkte på hendelsene i bøkene, men fortsetter heller historien etter disse.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3