The Game Awards går av stabelen neste uke

Nå med et bedre sikkerhetsopplegg for å stanse inntrengere.

27. november 2023 13:36

(PressFire.no): Natt til 8. desember går årets Game Awards-sending av stabelen.

Her skal spillbransjen klappe seg selv på skuldrene, samtidig som seerne hjemme får en rekke oppdateringer på kommende spill – og kanskje en nyannonsering eller to.

Det er Geoff Keighley som står bak det hele, og som leder sendingen, men han siste to opptredener har blitt noe spolert av folk som tar seg opp på scenen for å lire av seg memes.

Under fjorårets Game Awards ble utdelingen av Årets Spill-prisen til «Elden Ring»-skaper Hidetaka Miyazaki spolert av at en person tok seg opp på scenen og pratet i mikrofonen om Bill Clinton.

I august, da Keighley var vert for spillmessa Gamescom, løp en annen på scenen for å rope at Bill Clinton ville spille «GTA VI».

Dermed er det blitt en slags tradisjon, og med mer enn nok personer som mangler sosiale antenner innenfor gaming så er faren at det skal skje igjen – eller verre: Eskalere til noe langt mer utrivelig enn idiotiske kommentarer.

Det er noe Keighley og teamet hans har tatt til hjertet, for årets sending vil ha mer fokus på sikkerheten til de på scenen.

I en live-stream på Twitch sier Keighley at de ikke kan snakke så mye om akkurat hvilke tiltak som blir gjort, siden de ikke vil at eventuelle aktivister skal vite om det, men at det er blitt et viktig punkt.

– Vi har definitivt planer, og vi gjør alt vi kan for at jeg skal være trygg, i tillegg til alle som ser på showet, publikum i salen og andre som deltar i showet. Det er absolutt noe vi tenker på, og vi setter pris på at dere er bekymret, sier han.

Game Awards-sendingen starter 01:30 natt til fredag 8. desember.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3