«Test Drive Unlimited» gjenoppstår med «Solar Crown»

Utvikles av «WRC»-folka.

8. juli 2020 11:16

(PressFire.no): Spillutgiveren Nacon kunne i går avsløre at de lager et nytt spill i «Test Drive Unlimited»-serien som får undertittelen «Solar Crown».

Det blir det første spillet i serien siden 2011 – om en ser bort fra sidesporet «Test Drive: Ferrari Racing Legends» fra 2012.

«Solar Crown» blir også det første i serien fra utvikleren KT Racing (tidligere Kylotonn), som har blitt kjent for å lage «WRC»-spillene i tillegg til «V-Rally 4» og «Tourist Trophy Isle of Man».

I kunngjøringen heter det at de vil ivareta DNA-et til serien og har gjenskapt en øy som er gjenskapt i «full størrelse».

Det første spillet hadde en Hawaii-øy som lekeplass, mens i oppfølgeren var det Ibiza.

Det hører også med til historien at Solar Crown var navnet på turneringen i «Test Drive Unlimited 2».

Foreløpig har utvikleren ikke avslørt hvor handlingen blir lagt, men de lover at fysikken som brukes i spillet er hentet fra «WRC»-spillene.

Det er også verd å nevne at det er Alain Jarniou som fungerer som regissør på spillet, som også sto bak «Test Drive Unlimited 2».

Ingenting er ennå avslørt om dato eller plattformer.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3