«Tears of the Kingdom»-oppdatering fjerner juks og bugs

Men nye «dupe glitches» er allerede funnet.

6. juli 2023 14:10

(PressFire.no): Nintendo har gitt ut en oppdatering til «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» som både fikser noen bugs og som tar vekk en yndet mulighet for de som ikke orker å grinde seg til ressurser.

For det viste seg at spillet hadde en del småfeil som gjorde at spillerne kunne lure til seg kopier av gjenstander med noen enkle grep.

Slike «duplication glitches» kom i en rekke fasonger, og de raskeste måtene å få uendelig med ressurser på var å blant annet skyte piler fra en bue som skyter tre piler i gangen (og dermed triple antallet gjenstander) inn i et spesifikt område (Tobio's Hollow) – eller å ganske enkelt droppe gjenstander akkurat i det du starter å fly med hangglideren.

Disse fungerer nå ikke i 1.2.0-versjonen av spillet, og Nintendo fjernet en drøss andre slike utnyttelser i tidligere oppdateringer også.

Men fortvil ei, kjære lurendreier: En ny metode er blitt oppdaget.

https://www.youtube.com/watch?v=w2LNc2ZF3pQ

Samtidig fikses også et knippe bugs og feil som var hakket mer alvorlig ​enn juksing i et énspillerspill – som små sideoppdrag man ikke kunne gjøre ferdig og glitcher som gjorde at at man ikke kunne komme seg videre i spillets hovedhistorie.

Skulle du derimot ikke bry deg om dette kan du skru av oppdateringer av spillet i Switch-innstillingene. Da forblir du på en tidligere versjon der du kan jukse så mye du vil!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3