Stor Conan-oppdatering

Funcom har utvidet «Age of Conan» med nytt innhold og plastret over noen gamle synder.

19. februar 2009 18:21

Spillere av «Age of Conan» fikk i går en hyggelig overraskelse. En svært stor oppdatering utvider spillet med hele fire nye dungeons i tillegg til å fikse, eller oppdatere, enormt mange aspekter ved spillet.

NYTT  INNHOLD

Tre av de nye dungeonene er for spillere som er maks level i spillet. The Slaughterhouse Celler er en instance ment for solospilling, Xibaluku er ment for grupper, og ving tre av Black Ring Citadel er et nytt raid. Den fjerde dungeonen er ment for grupper som ikke er nådd maks level ennå.

I tillegg modifiserer - eller utvider - oppdateringen klassene, minispill, PVP, crafting og mye mer.

Nytt innhold er vel og bra, men det er nok den svært lange listen med feil som er rettet opp som er mest etterlengtet fra AoC-spillerne.

Spillet har siden lansering vært plaget av feil mange spillere mener burde vært fikset før lanseringen. Mange av disse feilene har blitt fikset underveis, men nå ser det ut til at Funcom fikser en god dose av de resterende feilene gjennom denne oppdateringen.

Oppdateringen ble ikke flagget før det offisielle forumet til spillet ble oppdatert 18. februar.

Les den komplette listen over hva oppdateringen innholder her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3