Stjernedryss for «Fallout: New Vegas»

«Friends»-stjerne i postapokalyptisk Vegas-spill.

11. august 2010 10:00

22. oktober slippes oppfølgeren til kritiker- og prisvinneren «Fallout 3» fra 2008. Det nye spillet blir ikke en direkte oppfølger, mer et sidespor som har en postapokalyptisk versjon av Las Vegas i sentrum.

I en pressemelding avsløres nå et omfattende stjernegalleri som skal bidra med stemmene i spillet. I tillegg til at Ron Perlman («Hellboy», «Sons of Anarchy») nok en gang tar rollen som fortellerstemmen i spillet, er det er en lang liste med skuespillere som skal bidra - blant annet har Matthew Perry fra komiserien «Friends» fått rollen som en slibrig gangster, mens det passende nok er Vegas-veteranen Wayne Newton som skal ha stemmen til «Mr. New Vegas», en radio-DJ.

Ifølge pr-ansvarlig hos Bathesda Softworks, Pete Hines, bidrar stemmene til opplevelsen.

- Stemmene til disse skuespillerne hjelper å drive den engasjerende historien i Fallout og bygger dermed videre på spillopplevelsen, sier han i en pressemelding.

I tillegg nevnes det at Kris Kristoffersen får rollen som Chief Hanlon, Danny Trejo («Desperado», «From Dusk till Dawn») som mekanikeren Raul the Ghoul, Zach Levi fra tv-serien «Chuck» får rollen som Arcade og Felicia Day («The Guild», «Dollhouse») skal gi liv til den sarkastiske Veronica.

Listen med kjente og ukjente skuespillere fortsetter med William Sadler («Shawshank Redemption»), Michael Dorn («Star Trek:The Next Generation»), John Doman («Mystic River», «The Wire») and Rene Auberjonois («Boston Legal», «Star Trek: Deep Space Nine»).

Ifølge pressemeldingen vil det også dukke opp flere kjente cameos i spillet

«Fallout: New Vegas» utvikles til Xbox 360, PC og PlayStation 3 og slippes 22. oktober.

Se E3-traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3