Annonse
Annonse
«StarCraft II: Heart of the Swarm»-dato avslørt
På Battle.net.
13. November 2012, 12:11

(PressFire.no): Det er den spanske armen av Eurogamer som oppdaget en informasjonsside om den etterlengtede utvidelsen til «StarCraft II».

På Battle.net har de nå åpnet en forhåndbestilling som bekrefteter at «Heart of the Swarm» blir spillbart tirsdag 12. mars 2013.

Informasjonsnettsiden har også informasjon om en spesialutgave.

Digital Deluxe-versjonen vil inneholde tre «StarCraft II: Heart of the Swarm»-portretter, Zerg ultralisk-skin, baneling-kjæledyr til «World of Warcraft», blade wings til «Diablo III»-helten din og zerg-banner til «Diablo III».

Ifølge forhåndsbestillingen følger også det første spillet med på kjøpet for 45 britiske pund, eller rundt 400 norske kroner.

Har du det første spillet koster utvidelsen deg rundt 290 kroner.

Utvidelsen blir den andre utvidelsen i «StarCraft II»-trilogien, hvor den vil fokusere på rasen Zerg. I det første spillet var det Terran som hadde hovedrollen, og da gjenstår bare Protoss som altså vil bli temaet i det tredje spillet.

«StarCraft II: Heart of the Swarm» er foreløpig i betafase, hvor mange spillere allerede har fått prøvesmake på utvidelsen for at Blizzard skal finne balansen i spillet.

Ifølge Eurogamer skal Blizzard formelt annonsere utvidelsen i løpet av dagen.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum