Annonse
Annonse
Square Enix viste fram sitt «Avengers»-spill
Kommer mai neste år.

Square Enix viste fram sitt «Avengers»-spill

Kommer mai neste år.
3:57
4:47
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
4:47
3:57

(PressFire.no): Square Enix viste endelig fram deres kommende «Avengers»-spill, som utvikles av Crystal Dynamics i samarbeid med Eidos Montreal.

Vi fikk se en video som viste starten på eventyret. Det er Avengers Day, dagen hvor gjengen skal hedres, og også åpningen av deres nye hovedkvarter i San Fransisco.

Deres helicarrier er tilstede, og har nå en eksperimentell energikilde – som det dukker opp en gjeng bad guys for å stjele. Det ender i blodbad både i byen og på hangarhelikopteret, og Captain America stryker øyensynlig med.

Avengers får skylden for det hele og blir både hatet oppløst. Fem år etter dette truer en stor ondskap jordkloden, og de må igjen samle seg (har vi ikke hørt denne historien før?).

Spillet er spillbart både alene og sammen med tre andre venner på nett, kan utviklerne melde.

Det virker som det bare er fem i Avenger-gjengen til å starte med, men mer innhold skal komme etter lanseringen uten ekstra kostnad, og vil fleshe ut historien med ekstra superhelter og områder – vi fikk et lite glimt av Hank Pym fra «Ant-Man», for eksempel.

Merkelig nok fikk vi ikke se noe fra selve spillingen. Vi må vente til dørene åpner for selve E3-messa tirsdag kveld for det.

Spillet lanseres 15. mai 2020 PlayStation 4, Xbox One, pc og Stadia. En tidlig beta-test skal komme til PS4, og den konsollen vil også få noe eksklusivt stæsj, ifølge Square Enix.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

Square Enix viste fram sitt «Avengers»-spill

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum