«Splatoon 3»-demo kommer denne måneden

Inkluderer også en uke med Nintendo Switch Online.

11. august 2022 16:29

​(PressFire.no): Nintendo har kjørt en egen Direct-sending for «Splatoon», hvor de viste frem spillet – som lanseres neste måned.

Samtidig ble det også klart at spillet vil få en online-demo som folk kan teste ut. Demoen, som skal fungere som en slags stresstest for serverne, vil gå i kun ett døgn fra klokka 10:00 til 22:00 norsk tid 27. august.

Alle som laster den ned vil få en kode som gir syv dager med Nintendo Switch Online – og følgelig også tilgang til de klassiske spillene som ligger der.

Nintendo avslørte en rekke nye funksjoner og moduser ut over det som fantes i de tidligere spillene. For eksempel vil det nå være mulig å spille med tre lag samtidig – alle med hver sin farge.

Kanskje det beste her er at spillet nå støtter lobbyer, hvor du kan sette opp private kamper og invitere venner. En rekke andre forbedringer er også på plass, som å kunne spille i et treningsrom mens man venter på kamper.

Nintendo sier de skal oppdatere spillet og legge til nytt innhold hver tredje måned i to år, og det skal også komme betalt DLC – som utviklerne påpeker skal være av «stor skala».

Spillet lanseres for fullt 9. september.

https://www.youtube.com/watch?v=aiuIZN0KDFQ

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3