Spent på «Metro: Last Light»?

Se første del av E3-demonstrasjonen.

14. juli 2011 15:17

Oppfølgeren til fjorårets «Metro 2033» skal ifølge utviklerne i 4A Games blir større, bedre og penere. Igjen får vi sjansen til å se postapokalypsen på nært hold. Opprinnelig ble spillet annonsert med tittelen «Metro 2034», men skiftet senere navn til «Metro: Last Light».

Les også: Vår anmeldelse av «Metro 2033».

På E3 demonstrerte utviklerne, som består av folk som tidligere jobbet med «S.T.A.L.K.E.R.»-spillene, dette neste «Metro» bak lukkede dører. Nå har utgiveren THQ nå har tenkt å rulle ut filmsnutter som baserer seg på akkurat det samme partiet av «Metro: Last Light» som ble vist under spillmessen i juni.

Første del ser du litt lenger ned.

- Vi mener at «Metro 2033» var et mislykket mesterverk. Det var et vakkert og originalt spill som ikke fikk den markedsføringen det trengte. Vi kommer ikke å gjøre den samme feilen med «Metro: Last Light». Dette spillet forbedrer alt fra forrige spill – det er mer polert, dypere, inneholder sofistikert spillbarhet og mer tilfredsstillende kamp med innlevelse uten å miste noe av det fansen elsket i originalen, sa THQs Danny Bilson i juni, samtidig med at det ble kjent at man også utvikler til PS3 denne gang.

«Metro 2033» kom bare ut til PC og Xbox 360.

«Metro: Last Light» utvikles til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 – i tillegg til at det ble bekreftet en versjon til Wii U. Planen er å lansere denne oppfølgeren i mars 2012.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3