Sony sier de har mer enn 20 storspill klare til PSVR2-lanseringen

Dobler investeringene i egne spill de neste tre årene.

26. mai 2022 13:29

​(PressFire.no): Sony har hatt et møte med sine investorer i kjølvannet av de siste kvartalsrapportene til selskapet – og der har vi fått servert litt interessant info.

Blant grafer og klapping på egne skuldre over hvor bra PS5 har gjort det, ser vi at Sony planlegger å lansere PlayStation VR 2 sammen med mer enn tjue nye «storspill» fra første- og tredjepartsstudioer.

Disse spillene er «bekreftet» til lanseringen, sier Sony. Vi har ikke fått en konkret lanseringsdato for VR-headsettet enda, men det er ikke usannsynlig at det vil skje rundt slutten av året.

Samtidig sier Sony at de fremover vil investere langt mer i utviklingen av egne spill enn de har gjort før. Planen er å doble pengene de bruker på å utvikle spill i PlayStation Studios-paraplyen innen 2025.

Mange egg legges også i «Live Service»-kurven, der Sony sier de regner med at mer en halvparten av inntektene deres i 2025 vil komme fra tolv forskjellige spill som skal leve over lang tid med hyppige oppdateringer – i dag har de bare ett slikt spill: «MLB The Show»

PC og mobil kommer til å bli viktigere for Sony framover, der de sier de skal fortsette å gi ut spillene sine til PC – Sony sier de tror 30 prosent av inntektene deres vil komme fra PC-markedet innen 2025, og at mobilspill vil stå for rundt 15 prosent.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3