Sony fjerner videoinnhold kjøpt på PlayStation

– Takk.

4. desember 2023 15:50

(PressFire.no): Sony varsler at alle programmene tilgjengelig fra Discovery på PlayStation trekkes fra nyttår, og at alle som har kjøpt noe der mister innholdet sitt.

Warner Bros. eier Discovery, og Sony sier at lisensavtalen gjør at de ikke bare fjerner muligheten til å kjøpe nytt innhold fra Discovery – men aktivt går inn og fjerner innholdet som allerede er kjøpt fra PlayStation-maskinene til brukerne.

Dette var altså ikke en strømmetjeneste – brukerne har betalt for og lastet ned innholdet.

Med andre ord: Om du har kjøpt en TV-serie fra Discovery på PlayStation, så får du ikke til å se den fra nyttår.

Mer enn 1200 episoder og filmer er berørt av nedleggelsen. Det har ikke vært mulig å kjøpe eller leie serier og filmer via PlayStation Store siden august 2021, men det har likevel vært mulig å laste ned det du allerede hadde kjøpt.

–På grunn av våre lisensavtaler med innholdsleverandører vil du fra og med 31. desember 2023 ikke lenger kunne se noe av ditt kjøpte Discovery-innholdet, og innholdet vil bli fjernet fra videobiblioteket ditt, skriver Sony på sine nettsider, og legger til en heller unødvendig dobbel takk:

– Vi takker oppriktig for støtten. Takk.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3