Snart har en million sett denne videoen

Suksess over natta takket være «Assassin's Creed».

9. juni 2011 15:32

Etter at traileren til «Assassin's Creed: Revelations» ble vist for første gang under Ubisofts pressekonferanse mandag kveld, var ikke folk bare imponert over spillsekvensene de fikk se - men også musikken.

Sangen som ble spilt i videoen, «Iron», er laget av den franske filmregissøren og fotografen Yoann Leoine. Nylig har han åpenbart også beveget seg inn i musikkens verden under navnet Woodkid - og denne delen av karrieren har nå fått en pangstart.

- Ok, vi entret listene i omtrent alle landene der iTunes er tilgjengelig. Takk så mye Ubisoft, skrev Lemoine på sin twitterkonto etter slippet.

Videoen til «Iron» har snart fått en million visninger på Woodkids offisielle YouTube-kanal, bare på et par døgn. Skal man dømme etter kommentarene under videoen, har de aller fleste funnet fram til videoen nettopp på grunn av «Assassin's Creed»-traileren.

Leoine har tidligere laget musikkvideoer for artister som Moby, Katy Perry og Taylor Swift, og står også for den vakre videoen til «Iron» som du kan se nederst i saken her. Han er heller ikke ukjent med treff i millionklassen på YouTube: Hans flere ganger prisbelønte reklamevideo AIDES Graffiti, som skal øke oppmerksomheten rundt trygg sex, er sett tilsammen over ti millioner ganger.

Timingen kunne knapt vært bedre for Woodkids del. Hans nye EP er tilgjengelig på iTunes nå. Foreløpig er han ikke å finne på den norske iTunes-lista, men det er ikke utenkelig at han snart blir å finne der.

Her kan du se videoen til «Iron», samt den ferske traileren for «Assassin's Creed: Revelations».Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3