Skraper Wii-versjon av «Brütal Legend»

Nintendo-eiere må se langt etter Tim Schafers Heavy Metal-epos, «Brütal Legend». Innsidere hevder spillet er droppet.

1. juli 2009 15:02

Selv om EA aldri offisielt har bekreftet at det ble jobbet med en Wii-versjon av «Brütal Legend», har ryktene om dette florert.

Innsidertips gikk ut på at EA hadde satt bort jobben til et annet studio enn Tim Schafers’ Double Fine – ikke ulikt hvordan de løste en Wii-port av «Dead Space» kalt «Dead Space: Extraction».

Les også: PressFire testet «Brütal Legend» på E3.


FOR DÅRLIG PÅ WII?

Nå melder spillnettsiden Destructoid at «Brütal Legend» på Wii tilsynelatende er gravlagt på grunn av «tekniske og kvalitetsmessige bekymringer», i følge deres informant.

Electronic Arts har til nå, ikke uventet, unnlatt å bekrefte eller avkrefte at de har vraket en Wii-versjon av spillet.

Selskapet har jo ikke offentlig anerkjent at spillet eksisterer.

Tim Schafers spillbare rockeopera er inspirert av heavy metal og handler om roadien Eddie Riggs (Jack Black) som havner i en fantasiverden som låner den visuelle stilen du kjenner fra klassiske metal-album.

Det vil si flammer, demoner, monstre og heite damer - alt akkompagnert av tunge riff.

I løpet av historien møter du også på flere kjente rockepersonligheter som Mötorheads Lemmy, Lita Ford, Rob Halford og Ozzy Osbourne (bildet).

Schafer har tidligere jobbet med klassiske spill som blant andre «The Secret of Monkey Island», «Monkey Island 2: LeChuck's Revenge», «Day of the Tentacle» og «Psychonauts».


Spillet med Jack Black i hovedrollen slippes på PlayStation 3 og Xbox 360 16. oktober.

Se E3-traileren:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3