Skandale-versjonen av «Batman: Arkham Knight» relansert, men får allerede tyn

29. oktober 2015 16:42

(PressFire.no): Da «Batman: Arkham Knight» ble lansert i sommer var det nærmest til stående applaus hos anmelderne, men ikke alle jublet.

Trakk tilbake for å fikse

Utgiveren Warner Bros. Interactive Entertainment innrømmet til slutt at det var masse feil med spillet og trakk det like gjerne fra markedet for å fikse spillet.

I dag slapp de det endelig på markedet igjen – en såkalt relansering. Det skjer sammen med nytt innhold som i mellomtiden har kommet til konsollversjonene av spillet.

Ikke fikset?

Men allerede samme dagen som den nye versjonen er lansert kommer det rapporter om at spillet fremdeles er fullt av problemer.

Mange sliter ikke bare med å få spillet til å flyte noenlunde jevnt, men mener faktisk at det kjører dårligere enn sist.

Noen problemer er utviklerne også klar over – blant annet skal det være mye problemer knyttet til dem med flere enn ett skjermkort – såkalt SLI eller Crossfire.

I en oppdatering på Steam skriver de at de nå jobbes med skjermkortprodusenter for å løse problemene.

Det skal også være en kjent sak at ytelsen kan gå ned etter lengre spilling, hvor utvikleren anbefaler å stenge spillet og starte på ny om det skjer.

Kjører du Windows 10 anbefales det at du har minimum 12 gigabytes med minne for å få en glattere spillopplevelse.

reddit får spillet gjennomgå av brukere som ikke er imponert over den nye versjonene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3