Annonse
Annonse
SimAnimals
Gir mening i håndflaten.

SimAnimals

Gir mening i håndflaten.
3:57
15:40
Utvikler
EA Games
Utgiver
Electronic Arts
Slippdato
30. januar 2009
Plattformer
DS, Wii
15:40
3:57

DS-versjonen av «SimAnimals» burde være et av de spillene DS’en din er skapt for. Det har i alle fall kontroller som er lette å plukke opp, det utnytter aktivt flere av mulighetene som ligger i maskinvaren, som mikrofonen og stylusen, og vanskelighetsgraden er lav.

Så hvorfor er ikke «SimAnimals» supert?

La oss starte med å se hvordan hele spillet fungerer. «SimAnimals» er i grunn temmelig likt «Viva Pinata», bare med ekte dyr. Din jobb er å utvikle en skog til en gradvis blomstrende flora for å tiltrekke deg dyr som du så kommuniserer med gjennom å mate, klappe og leke.

Skogen ser du på touchscreen-skjermen, som du orienterer deg rundt i ved hjelp av stylusen, mens informasjon om hvor dyr og planter befinner seg er på den øvre skjermen.

Ved å nå ulike delmål vil progresjonsmåleren låse opp nye områder og åpne opp for mer krevende dyr og planter.

BEDRE ENN PÅ WII

Som med Wii-versjonen av ”SimAnimals” ligger ansvaret ditt i å sørge for at dyrene dine har mat, plantene får nok vann og at alle lever i harmoni med hverandre. Og her finner man et av de største irritasjonsmomentene. Du vil ALDRI bli ferdig med å vanne planter! Det kommer ikke til å skje, og uansett hvor flittig du er vil de dø fort allikevel.


Les også anmeldelsen

av Wii-versjonen.

Men til sammenlikning med Wii-varianten, kommer DS-versjonen langt bedre ut på andre områder. Der Wii-spillet føles rotete og vanskelig å kontrollere, er denne full av unike elementer som med en stylus gjør det merkbart mye lettere å utføre oppgaver.

Dessuten har spillet en enklere og mer behagelig fremtoning. Den er også kjemisk fri for problemene med forsinkelser, lang lastetid og de andre grafikkproblemene som ”SimAnimals” på Wii har, og gir derfor et bedre helhetsinntrykk.


KORT LEVETID

Uansett hvor søtt og koselig ”SimAnimals” fremstår er det vanskelig å forestille seg at spillere, bortsett fra de aller yngste, kommer til å bruke mye tid på det. De daglige gjøremålene er riktig nok sterkt avhengighetsdannende.

Om du ikke er en person som har mengder av tid til å gå rundt i et heller kjedelig, virtuelt landskap hver dag men i stedet ønsker deg mer variasjon og utfordringer, er sjansene store for at du ikke kommer til å spille ”SimAnimals” lenger om noen uker.

Med andre ord: er du voksen og tålmodigheten og tiden du har til rådighet har sine begrensninger, er nok dette spillet ikke noe for deg.


Diskuter anmeldelsen i vårt forum.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

SimAnimals

Positivt
Negativt
SimAnimals
This is some text inside of a div block.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum