Se lekket «Uncharted 2»-video

Lekket video viser «Uncharted 2: Among Thieves» i sin spillbare form.

28. mars 2009 10:21

På GDC var «Uncharted 2» tilgjengelig bak lukkede dører, men det har ikke hindret den italienske nettsiden multiplayer.it i å filme demonstrasjonen.

IMPONERENDE DETALJNIVÅ

Videoen er nå lagt ut på nettet, og viser et meget lovende spill.

Skal vi dømme ut i fra videoen ser det ut til at Naughty Dogs løfter om et langt mer detaljert spill kan vise seg å være sanne.

Omgivelsene virker ekstremt omfattende, og ser også ut til å være dynamiske: i det Drake flekser sine akrobatiske klatreevner, ramler ting ned.

Sammen med lyset virker i det hele tatt tilstedeværelsen i miljøet ekstremt imponerende.

Drake ser også ut til å ha fått flere triks. Dekningssystemet ser ut til å ha fått flere strenger å spille på. Det kan se ut som Naughty Dog kanskje har latt seg inspirere enda mer av dekningssystemet i «Gears of War».

EN COOL OPPLEVELSE

I følge et intervju med IGN har også Naughty Dogs Richard Lemarchand avslørt at temperaturen i Himalaya vil påvirket spillet.

- Vi har brukt mye tid på å få til den spesielle måten snø faller på, hvordan den blir påvirket i vind, og selvfølgelig hvordan Drake lager fotspor i snøfonnene.

- Når han er ute vil det samle seg et lag med snø på klærne og på hodet til Drake, som sakte vil smelte i det han kommer seg innendørs.

Han forteller også at de har flere hemmeligheter angående temperaturen, men at «vi må finne ut andre måtene temperaturen påvirker spillet på» selv, men hinter ved å si.

- Du må bruke fantasien for å finne måter å angripe fienden på når det er minusgrader! Men én ting kan jeg si – hvis du har prøvd å være i en intens skytekamp i en snøstorm, så vil du lære å sette pris på hvordan den komplekse og reduserte synligheten kan bli for begge sidene.

Vi antar dermed at det blir mye sniking rundt i snøstormer, noe som underbygger det naughty Dog har sagt om at spillet kommer til å ha langt mer sniking enn forrige spill. Noe som ikke er en dårlig ting.

Når sant skal sies så minner faktisk videoen i bunnen av saken oss faktisk litt om åpningssekvensen i «Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots».

«Uncharted 2: Among Thieves» er oppfølgeren til det kritikerroste «Uncharted: Drake's Fortune» og utvikles eksklusivt for PlayStation 3. Spillet har ikke fått noen offisiell slippdato, men antas å bli slippet i løpet av 2009.

Se traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3