Se den første «Modern Warfare 2»-traileren!

Infinity Ward har spent fansen på pinebenken lenge nok. Nå slipper de den aller første videoen og røper lanseringsdatoen.

26. mars 2009 09:11

Det neste Call of Duty-spillet er ventet til høsten, og igjen er det stjernelaget Infinity Ward som står bak.

Dette er utviklerne som lagde det kritikerroste «Call of Duty: Modern Warfare» fra 2007, som for første gang flyttet handlingen til nåtid. Det neste spillet i serien er som tittelen antyder mer av det samme.

Spillet tilhører utvilsomt toppsjiktet av godbiter som kommer ut i 2009.


SLIPPES I NOVEMBER

«Call of Duty: Modern Warfare 2» slippes 10. november går det fram i den første traileren som ble sluppet under GDC-konferansen.

Les også: Anmeldelsen av «Call of Duty: World at War».
Les også: PressFires 21 mest etterlengtede i 2009.

Traileren ble offentliggjort av Activision/Infinity Ward på selvsikkert vis. I pressemeldingen som tikket ut på tampen av tredje GDC-dag, står det enkelt og greit «dette er den første sniktittet dere alle har ventet på».

Det er ingen gameplay-bilder i traileren, men en smakfull stemning som bør sette deg i riktig stemning. Og potensielt noen hint gjemt inni traileren som garantert vil bli studert av fansen.

På den nylig lanserte hjemmesiden kan du nemlig pause videoen og se etter skjulte ledetråder.

Enjoy!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3