«Quake II»-remaster ute nå

Inkluderer helt ny tilleggspakke.

11. august 2023 03:09

​(PressFire.no): Bethesda har både annonsert at «Quake II» blir pusset opp til nye plattformer – og gitt det ut!

De som allerede eier originalspillet på Steam vil få denne nyversjonen helt gratis.

FPS-klassikeren fra 1997 har fått noen runder med ny maling, bedre oppløsning og en bildeoppdatering som matcher hvor kjapt det hele går.

Selve spillingen er bevart som man husker det, men det er gjort forbedringer både hos fiendene (som nå er hakket smartere) og hvordan man utforsker områdene (det er nå et kompass med).

Remasteren inneholder hele originalspillet og de to tilleggspakkene «The Reckoning» og «Ground Zero» – men det stopper ikke der, for utviklerne har produsert en splitter ny ekspansjonspakke som heter «Call of the Machine».

https://www.youtube.com/watch?v=cyxBE163n20

I tillegg får du også med hele «Quake II 64», som tidligere kun har vært utgitt på Nintendo 64. Den versjonen av spillet hadde noen nye baner, bedre grafikk og et nytt lydspor kontra PC-utgivelsen..

Spillet støtter både lokal flerspiller og online-spilling – inkludert krysspilling mellom plattformer – både mot hverandre og i co-op.

Du vil også få med ekstra innhold i form av «behind the scenes»-greier, som bilder fra tidlige utviklerversjoner, artwork og annet snacks.

«Quake II»-remasteren er altså ute , til Xbox, PlayStation, Switch og PC. PS5 og Xbox Series-maskinene støtter 4K-oppløsning og 120 FPS, mens Switch og de forrige generasjons konsollene makser ut på 1080p og 60 FPS.

Xbox- og PC-versjonene støtter også splittskjerm for opp til åtte spillere!

Bethesda har også gjort kildekoden til denne nye versjonen åpen for alle, slik at moddere kan ta for seg.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3