Oppgradere til GOTY-edition av «Fallout 3»?

Da bør du vente litt. Den gamle lagringen din vil mest sannsynligivs ikke fungere.

15. oktober 2009 14:13

«Fallout 3» har blitt hyllet som noe av det største som har skjedd rollespill på noen år. Og utvikleren har utnyttet suksessen ved å gi ut hele fem nedlastbare utvidelsespakker.

HOLDT IKKE DET DE LOVET

Men er du en av dem som har «Fallout 3» fra før og vil oppgradere til den nye pakken, så kan du få deg en lite hyggelig overraskelse.

For nå viser det seg at den gamle lagringen din ikke ennå fungerer med den nye pakken.

Dette på tross av at en representant fra utvikleren lovet at den gamle lagringen ville virke.

På den offisielle siden ramlet det fort inn spørsmål angående dette når selskapet annonserte pakken, hvor de svarte på direkte spørsmål.

- @Shad, dine lagringer skal fungere helt fint, skrev Bathesda sin representant gstaff i kommentarfeltet til den offisielle nettsiden 24. september.

Men nå har de første rapportene om at pakken ikke fungerer med gamle lagringer begynt å manifestere seg på det offisielle forumet.

- Dette er noe dritt, jeg har brukt hundrevis av timer på å lage rollefigurer. Og jeg hadde bare lastet ned de nedlastbare pakkene om jeg visste at det kom til å bli sånt som dette, noe vi ble FORTALT AT DET IKKE KOM TIL Å BLI!!!!!, skrev seanconn på det offisielle forumet til Bathesda.

Nå har sinte rapporter begynt å ramle in på forumet. Først trodde man at dette var et isolert problem til Canada, men nå har svenske Wolfsong bekreftet at den svenske versjonen har samme problem.

- Samme problem her i Svergie. Fikk min GOTY i posten i dag og har samme problemer som det har blitt rapporter her, skrev Wolfsong på forumet.

Wolfsong siterer også at det i manualen står at dette skal fungere.

- Hvis du allerede har spilt «Fallout 3», så vil du se lagringene dine i Load/Save-menyen, så du kan fortsette med en eksisterende rollefigur, skal det ifølge Wolfsong stå i manualen.

Bathesda har kommentert rapportene ved å si at de ser på saken, men har ennå ikke kommet med noen løsning.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3