- Nytt «Bioshock» i utvikling

Utvikles angivelig i hemmelig studio.

16. april 2018 11:36

(PressFire.no): Det er i en artikkel om «Mafia III»-studioet Hangar 13 at Kotaku hevder å sitte på informasjon om et nytt spill i Bioshock-serien.

Hangar 13 skal ha møtt utfordringer i kjølvannet av «Mafia III» og skal blant annet ha jobbet med et nytt «Mafia»-spill med handling i Las Vegas». Dette spillet skal de ha kansellert og begynt jobben på noe helt nytt og med ny merkevare.

«Bioshock».

Frafall

De skal også ha mistet mange av nøkkelpersonene som jobbet på «Mafia III» - enkelte av fri vilje, mens andre ble bedt om å flytte på seg.

Og det er her det begynner å bli interessant for «Bioshock»-fans – enkelte skal ifølge Kotaku ha flyttet til et hemmelig nabostudio som jobber på det neste «Bioshock»-spillet.

Prosjektet skal angivelig gå under kodenavnet «Parkside» og det hemmelige spillet skal ha skapt spenning mellom studioene, og enkelte skal ha fått jobb.

Likevel skal det være helt bevisst at det hemmelige studioet ikke skal skalere opp med mange ansatte før behovet melder seg.

«Bioshock Infinite».
«Bioshock Infinite».

Kaotisk utvikling

Som kjent var utviklingen av «Bioshock Infinite» så omfattende og kaotisk at flere konsulenter ble leid inn for å hjelpe med å rydde i sakene.

Etter en lansering, som har blitt omtalt som mirakuløs, ble det imidlertid nok for sjefsregissør Ken Levine. Irrational Games ble i effekt lagt ned kort tid etter lanseringen og Levine har ytret ønske om å jobbe på mindre spill.

2K Games har imidlertid vært tydelige på at «Bioshock» er blant merkevarene i katalogen de anser som kontinuerlige.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3