Ny «Tomb Raider»-film?

Warner snuser på mulighetene for en «reboot» av Lara Croft.

28. januar 2009 12:33

De første to ”Tomb Raider”-filmene var nyttige for karrieren til Angelina Jolie. Hun ble for alvor etablert som sexsymbol, alle nerders våteste drøm og filmene ga klingende mynt inn på konto.

Etter Oscar-statuen for «Girl, Interrupted» i 2000, valgte Jolie flere actionroller. Blant annet «Lara Croft: Tomb Raider» (2001) og «Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life» (2003).


NY PUPPEDAME SØKES

Warner-produsent Dan Lin (”Sherlock Holmes”) ønsker å gjøre en så kalt ”reboot” av ”Tomb Raider”-filmene. Bakgrunnen er at Paramount har mistet filmrettighetene til spillutvikleren Eidos, og at Warner har kjøpt seg opp i spillselskapet. Noe som også inkluderer filmrettighetene til ”Tomb Raider”.

Kan en av disse være aktuelle?

Her er damene som har vært "Lara Croft"-modeller, og deres år som den sexy eventyreren: Lucy Clarkson (2000), Jill de Jong (2002), Karima Adebibe sits (2006), Nell McAndrew (1998) og Lara Weller (1999).

Så langt er ingen kandidat til å ta over rollen som Angelina Jolie kledde bekreftet, men «Transformers»-skuespiller Megan Fox lanseres som en het kandidat på noen nettsteder - riktignok arkivert under "sladder"-kategoriene.
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3