Se fersk «Super Street Fighter IV»-trailer

Se den nye traileren til det forestående «Super Street Fighter IV».

26. november 2009 13:18

Capcom annonserte tidligere i høst «Super Street Fighter IV», et spill som tar mål av seg å forbedre slåsskjempen «Street Fighter IV» som kom ut tidligere i år.

Onlinemodusen er rustet opp og i tillegg introduserer spillet oss for noen nye karakterer. I traileren nederst i saken ser du Cody, Guy, T. Hawk, Adon, Dee Jay og Juri bli introdusert nærmere.

Se også: Skjermbilder fra «Super Street Fighter IV».
Les også: Capcom annonserer nytt Street Fighter.

Capcom har gått ut med at spillet vil inneholde «cirka åtte nye karakterer». Blant dem som er bekreftet så langt er T. Hawk og Dee Jay, som gjør comeback fra «Street Fighter II». De resterende fire av de seks karakterene som så langt er avslørt møter du i den nye traileren.

Guy, Cody og Adon er de tre ferskeste nykommerne til spillet, bekrefter Capcom samtidig med at de slapp traileren du ser litt lengre ned i saken. Guy og Cody har tidligere vært karakterer i foregående Street Fighter-spill og figurerte også i Final Fight-serien. Adon på sin side var blant annet med i det aller første «Street Fighter» i tillegg til i noen Alpha-versjoner.

«Super Street Fighter IV» blir sluppet til Xbox 360 og PlayStation 3 til våren.

Se den rykende ferske traileren her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3