Norske «Teslagrad 2» nominert til prestisjepris

12. januar 2024 16:20

(PressFire.no): Norske Rain Games er blitt nominert til den prestisjefylte Annie Awards for sitt arbeid på «Teslagrad 2».

Annie Awards er en årlig utdeling som kaster glans over animasjonsyrket innenfor film, TV og spill, og er en slags Oscar-utdeling for animerte utgivelser.

– Dette har vært en gledelig overraskelse for oss i Rain. Vi er naturlig nok veldig stolte av «Teslagrad 2», men man blir ekstra kry når spillet også er anerkjent på en såpass stor og internasjonal skala, skriver Rain i en pressemelding.

Det er Aslak Helgesen hos Rain som har stått for animasjonene i spillet, og han skal altså ut i strid mot noen skikkelige giganter i kategorien «Best Character Animation – Video Game» – beste figuranimasjon i et dataspill.

De andre nominerte er Insomniacs animasjonsteam for «Spider-Man 2», Mindfish for «Atomic Heart», Tara Edwards for animasjonsarbeidet i «Hogwarts Legacy» og BUCK for «Let's! Revolution».

Tidligere vinnere er «Cuphead», «Ratchet & Clank: Rift Apart» og «Spider-Man: Miles Morales».

Vinneren kåres under Annie Awards den 17. februar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3