Annonse
Annonse
Norske Martin fikk se «Uncharted 4»
– Aldri sett noe lignende.
5. November 2014, 08:25

(PressFire.no): I forrige uke skrev vi om nordmannen Martin Sofiedal som fikk mye oppmerksomhet for sin kortfilmhyllest til «Uncharted»-serien.

Det hadde spillstudioet bak spillene også fått med seg. Naughty Dog inviterte ham like gjerne til å besøke studioet, en invitasjon han ikke lot gå forbi.

Nesten skummelt ekte

Via hypermoderne kommunikasjonsmiddel gjennom Internett avlører Sofiedal overfor PressFire at han ikke bare fikk besøke studioet, men fikk som en av de første i verden se «Uncharted 4: The Thief’s End» i aksjon.

– Jeg fikk se en del temmelig rå ting fra det nye spillet, blant annet tegninger fra planlagte action-sekvenser og hvordan alle rollefigurene ser ut nå med oppgradert grafikk, forteller Sofiedal, og mener de ser ut som «ordentlige mennesker».

– Det var nesten skummelt å se Sully som en nærmest levende person. Jeg fikk også se noen sekunder fra åpningsscenen, som fortsatt er under arbeid, men det ser allerede nydelig ut.

– Rått

Han forklarer videre at scenen han fikk se var i en hule hvor «lys og skygger var helt rå», og velger å sammenligne hoppet fra forrige generasjon som spranget fra PlayStation 2-grafikk til en Pixar-film.

– Det er kanskje i overkant, moderer han seg noe, og påpeker at det nesten så fotorealistisk ut.

– De viste noen tester hvor Drake går igjennom litt høyt gress og hvordan hvert strå reagerer på bevegelsene hans samtidig som de også reagerer på vinden. Det var crazy.

– Jeg har aldri sett noe lignende, forteller Sofiedal.

Naughty Dog har ikke avslørt noen slippdato, men har hintet om at de skal avsløre mer om spillet «ganske snart».

Det eneste som er vist fra spillet, er en liten teaser (se den i videovinduet i artikkelen) hvor Nathan Drake våkner nattestid i vannkanten i en jungel.

Sofiedal bekrefter at det er noe annet han har sett, som også foregår i dagslys.

Sony har et arrangement for PlayStation-fans i Las Vegas 6. og 7. desember hvor Naughty Dog skal være tilstede. De har ikke avslørt hva de har med i kofferten, men «Uncharted 4: A Thief’s End» er en het kandidat.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum