Nordmenn prøver å parre «League of Legends» med åttitallenes skytespill

- Et kjærlighetsprosjekt.

21. desember 2016 14:43

(PressFire.no): - Dette er et kjærlighetsprosjekt som vi koser oss veldig med, forteller daglig leder i Artplant, Jack Kristoffersen Wulff, til PressFire.

Spillutviklerstudioet Artplanet har akkurat kunngjort sitt nye spill – «Sky Fighter Legends» en slags blanding av klassiske skytespill du kanskje husker fra åttitallet på arkademaskiner og moderne MOBA-spill som «League of Legends» og «Dota 2».

Wulff er selv en av dem som har brukt uforskammet mange timer med «League of Legends», og vil helst ikke svare når jeg spør hvor mange det har blitt gjennom årene.

- Jeg tørr ikke sjekke.

«Salamander» på kjøpesenteret

Den andre halvdelen kommer blant annet fra barndommen - Wulff avslører at det ble brukt veldig mye tid på det lokale kjøpesenteret med spillmaskinen «Salamander da han vokste opp.

Blant nyere klassikere er det «Geometry Wars» og «Super Stardust HD» som har vært favorittene.

- Tar samarbeid til et nytt nivå

- Jeg spiller mye MOBA-spill, og jeg elsker hvordan et shoot ‘em up påvirker opplevelsen. Å styre unna skudd blir viktigere, så du flyr i formasjon og blokkerer kuler i henhold til rollene, og dermed tar også samarbeid i laget til et nytt nivå, forteller spillets designer Trond Vidar Johansen i pressemeldingen.

Spillet har også en spesiell mulighet i å tilby muligheten for å spille fire spillere på lag i samme rom, men hvor de kan konkurrere mot andre over nettet.

Dette er ikke første gangen studioet blander sjangere – de sto også bak «Block n Load» - spillet som kombinerte elementer fra skytespill som «Team Fortress 2» med «Minecraft.

«Sky Fighter Legends» utvikles for slipp til pc og konsoll i 2017.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3