Neste «Bioshock» har fått dato

Du må vente til høsten.

1. mars 2012 14:34

(PressFire.no): Det er litt over sju måneder (229 dager, sier Jarle, men hvem teller?) til du får sette deg ned med et av de mest etterlengtede spillene i PressFire-redaksjonen.

Utvikler Irrational Games kan i dag avsløre at «Bioshock Infinite» vil komme i butikkene her i Norge den 19. oktober.

- Etter det første «Bioshock»-spillet hadde vi en oppfølger som tårner over originalen i størrelse og ambisjoner, sier mannen bak serien, Ken Levine.

- Vi har fokusert på «Bioshock Infinite» de siste fire årene, og vi gleder oss til fansen kan slå kloa i spillet.

Spillet skal være en langt mer involverende opplevelse for spilleren, med et persongalleri som er skreddersydd for å vekke følelser i spillerne. Selv mener utviklerne at spillet er inspirert av konemishandling.

Entusiasme i PressFire

Vi fikk en sniktitt på spillet under fjorårets E3, og vår mann (Jarle igjen!) var mildt sagt entusiastisk i ordlaget sitt etterpå.

«BioShock Infinite» ser ikke bare ut som det beste spillet jeg har sett på E3, men kan også bli tidenes aller beste actioneventyr.

- I tillegg til at det er det vakreste spillet jeg har sett, ser det ikke ut til å ha noen som helst problemer med å kjøre silkemykt på PlayStation 3 - her er det ingenting som hakker. Det kan faktisk hende at «Uncharted»-serien får konkurranse om å fremstå som det peneste spillet på PS3.


«Bioshock Infinite» kommer på Xbox 360, PlayStation 3 og PC 19. oktober.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3