Nå søker Blizzard etter konsollekspert

Skal jobbe med «Diablo III».

18. februar 2011 16:12

Man må ikke være en av kandidatene for å løse Hilberts matematikkproblemer for å skjønne at Blizzard nå planlegger konsollversjoner av «Diablo». Nylig innrømmet Blizzard-sjefen, Mark Morhaime, at «Diablo» er en spillserie som passer spillkonsollene godt - og at de undersøker mulighetene.

Og nå må vi vel anse katten for å være fullstendig eksponert og ute av den berømte sekken. Blizzard har nemlig utlyst en ny stilling hvor de søker etter en konsollekspert til «Diablo III».

I stillingsannonsen krever Blizzard at denne personen må ha minst fire års erfaring i spillindustrien, og må i tillegg ha vært ansvarlig for minst ett storspill for konsoller.

De skriver også at det er pluss om personen har erfaring innen online- og flerspillerteknologi, og gjerne med Blizzards eget system, kalt Battle.net.

Likevel, i en uttalelse til VG247.com, nekter Blizzard fremdeles å anerkjenne at dette er et spill som kommer og kaller det et prosjekt på «konseptstadiet»:

- Vi undersøker et «Diablo»-relatert konsept for konsoller og ser for øyeblikket etter å fylle inn et par sjefsroller i konsollstillinger hos «Diablo III»-teamet, skal en Blizzard-ansatt ha fortalt.

- Som vi har sagt før – hvis det blir gjort ordentlig, kan spillmekanikken passe konsoller, og vi er interessert i å se hvilke talentfulle personer som finnes til et slikt prosjekt. Hvis du er lidenskaplig opptatt av «Diablo», og har de rette ferdighetene og erfaringen, kan du sjekke ut stillingen og søke.

«Diablo III» er et actionrollespill som i utgangspunktet kun har blitt annonsert til PC og Mac. En utgave av det første spillet i serien kom imidlertid til den første PlayStation-maskinen i 1998.

En utgivelsesdato for «Diablo III» har ennå ikke annonsert.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3