Nå kan Steam-spill overføres til Origin

En rekke EA-spill kan nå flyttes.

28. februar 2012 12:08

(PressFire.no): Mange pc-spillere har ytret frustrasjon over at Electronic Arts nærmest har tvunget inn en ny digital spillplattform kalt Origin. Det har forårsaket en fragmentering og tvinger spillerne til å ha flere plattformer installert på pc-ene sine.

Mange har allerede handlet mange spill fra Electronic Arts på Valves Steam – en meget populært plattform og digital markedsplass.

Nå blir det likevel litt lettere å forholde seg til Origin, for Electronic Arts har åpnet for muligheten til å registrere produkter som er kjøpt på Steam i Origin.

Noen spillere oppdaget at spill de hadde kjøpt i Steam plutselig også dukket opp som registrerte produkter i Origin. Det viser seg at systemet finner EA-spill du har kjøpt på Steam hos noen. Andre har måttet registrere produktnøkkelen på ny i Origin, noe som også skal fungere.

Det er likevel ikke alle spill det er mulig å overføre fra Steam til Origin - det første «Mass Effect»-spillet og «Mirror’s Edge» skal ikke være mulig å overføre. «Mass Effect 2» skal imidlertid være overførbart.

Spillere melder om at det er mulig å overføre «Dead Space», «Dead Space 2», «Battlefield: Bad Company 2», «Crysis 2», «Dragon Age Origin», «Dragon Age Origins: Awakening, «Dragon Age 2» og «Mass Effect 2» fra Steam. 

Enkelte skriver at de må få hentet ut produktnøkkelen fra Steam for å registrere den på ny i Origin, mens hos andre dukker enkelte Steam-spill nå plutselig opp i Origin som nedlastbare.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3