Nå kan du få pengene tilbake for «Batman: Arkham Knight»

– Vi er veldig lei oss.

2. november 2015 11:52

(PressFire.no): I forrige uke relanserte Warner bros. Interactive Entertainment pc-versjonen av «Batman: Arkham Knight» etter å ha brukt over fire måneder på å prøve å fikse det.

Dette etter at det viste seg at pc-versjonen av spillet hadde så mye feil at de valgte å trekke det fra markedet.

Det viste seg imidlertid at den nye utgaven ikke var så mye bedre enn den svært problematiske første utgivelsen – tilbakemeldingene har ikke vært positive, og noen hevder til og med at den er verre enn før.

Få pengene tilbake

Testbenk-nettstedet Dgitial Foundry gikk den nye versjonen av «Batman: Arkham Knight» i sømmene og konkluderte med at det var en av de verste pc-versjonene de hadde sett.

Og nå velger Warner Bros. Interactive Entertainment å gi pengene tilbake til dem som vil det.

– Vi er veldig lei oss for at våre kunder fortsatt er misfornøyd med pc-versjonen av «Batman: Arkham Knight». Vi jobbet hardt med å få spillet til å leve opp til standarden dere fortjener, men forstår at mange av dere fremdeles har problemer, heter det i et innlegg på den digitale butikken Steam.

– Fram til slutten av 2015 vil vi tilby pengene tilbake på «Batman: Arkham Knight på pc, uansett hvor langt du har spilt.

Vil jobbe med å fikse

De forteller også at de kommer til å fortsette å prøve å fikse spillet, og snakke om de problemene de faktisk ikke klarer å fikse.

Valve har selv kommentert innlegget med at de som har prøvd å få pengene tilbake før bør nå prøve på ny.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3