Nå er «Age of Empires Online» lansert

Last ned - helt gratis.

16. august 2011 14:16

I forbindelse med spillkonferansen Gamescom i Köln, Tyskland har Microsoft nå annonsert at deres nye gratis-variant av «Age of Empires» nå kan lastes ned.

Spillet føyer seg inn i rekkene av såkalte free-to-play-spill som benytter seg av den trendy forretningsmodellen hvor de håper spillerne betaler for små ting i spillet – altså mikrotransaksjoner.

Microsoft feirer lanseringen med noen tilbud. Du får for eksempel 30 prosent rabatt på et såkalt sesongpass hvor du får tilgang til alt premiuminnhold i seks måneder. Passet koster i skrivende stund 749 kroner. Du kan også få Defence of Crete Booster Pack pålydende 99 kroner med på kjøpet om du kjøper Greek og Egyptian Premium Civilizations, som koster 149 kroner hver.

Du finner også en rekke andre pakker du kan kjøpe til spillet på Xbox marketplace, som nå er smeltet sammen med PC-spilldelen.

Hvis du ikke er villig til å åpne kontoen kan du likevel laste ned spillet uten å bruke en krone, Microsoft lover over 40 timer med gratis spilling.

Vi har selv testet betaen av spillet, og har ingen problemer med å forstå at dette er noe man kan bli hekta på. Den nye onlinedelen er også en nyvinning innen sjangeren, og på den måten blandes gammelt og klassisk med nytt og innovativt.

«Age of Empires Online» er lansert til PC. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3