Annonse
Annonse
Måtte utestenge over 1200 spillere fra VM i «Fortnite» etter juks
Prøvde å røve til seg deler av potten på 250 millioner kroner.

Måtte utestenge over 1200 spillere fra VM i «Fortnite» etter juks

Prøvde å røve til seg deler av potten på 250 millioner kroner.
10:03
12:43
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
12:43
10:03
Klassisk eksempel på wallhacking.

(PressFire.no): Kvalifiseringen til verdensmesterskapet i «Fortnite» har startet, og allerede har det vist seg å være vrient å forsøke å unngå juks når det spilles via internett.

Det er de innledende rundene som har gått av stabelen så langt, og det skal til sammen deles ut 255 millioner kroner i premiepenger.

Utvikler Epic Games har varslet at 1221 spillere nå er utestengt etter å ha jukset eller brutt reglene for turneringen. Enda verre: Av disse hadde 206 personer plassert såpass høyt at de vant pengepremier i de innledende rundene.

De fleste (1163 spillere) ble utestengt for å ha omgått regionsperrene i spillet, slik at de kunne delta i flere kvalifiseringsrunder og dermed ha bedre sjans til å gå videre.

Det er i stor grad brudd på reglene som har vært grunnen til den store bølgen utestengelser, og ikke så mye juksing i selve spillet.

48 personer ble for eksempel utestengt etter å ha delt spillerkontoen sin med noen andre, og åtte ble bannlyst for å ha «teamet» uten lov.

Dette er spesifikt noe Epic jobber med å automatisk luke ut fra spillet, der de har egne systemer som skal plukke opp om noen samarbeider der det ikke er lov.

En person ble i tillegg kastet ut av spillet for å strategisk ha logget av da det var klart at spilleren ikke kom til å klare seg, og dermed sørget for at en annen spiller ikke fikk poengene han eller hun skulle.

Til slutt er det én proffspiller som ble utestengt for å ha brukt jukseprogramvare, der han ble kastet ut av spillet etter få sekunder idet spillet innså at han brukte en variant av wallhacking og aimbot. Han skal også ha fått sparken fra laget han representerte.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Mer om:
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

Måtte utestenge over 1200 spillere fra VM i «Fortnite» etter juks

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum