«Mortal Kombat 1» gjenforteller historien om Raiden og Liu Kang

Og får RPG-lignende elementer.

23. august 2023 13:35

​(PressFire.no): Det er snart klart for mer «Mortal Kombat» når det noe navnmessig forvirrende «Mortal Kombat 1» slippes 19. september.

I den forbindelse har vi fått både mer informasjon om spillet og en fersk trailer som viser hva vi kan forvente oss av énspillermulighetene.

Historiemessig er det snakk om en slags reboot dette, altså virker ikke historien å følge de tidligere spillene, men heller en helt ny start for figurene (takket være Liu Kang) – som gjennom de tre forrige spillene fikk en overraskende sterk historie fortalt.

https://www.youtube.com/watch?v=nr4lA4N9lFU

Samtidig fikk vi også høre om spillets «invasion mode», en modus som legger til RPG-elementer i spillet. Du flytter her figuren din rundt på et slags brettspill og låser opp alt fra kosmetiske gjenstander til nye «finishere».

Figuren din vil bli sterkere etter hvert som du spiller og låser opp ting som modifiserer styrke, hurtighet og lignende stats.

https://www.youtube.com/watch?v=aT6p5tXjf-E

Spillet kommer til Xbox Series S/X, PlayStation 5, PC og Switch 19. september.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3