«Mirror's Edge» og «Dead Space» får oppfølgere?

EA-sjefen synes det høres ut som en god idé med flere oppfølgere.

13. desember 2008 11:18

På en presskonferanse bekreftet EA-sjefen at begge titler sannsynligvis får oppfølgere.

- «Dead Space» ser ut til å bli en langtidsvinner for oss. «Mirror’s Edge» er spillet som fikk veldig gode anmeldelser, så den tar vi videre – vi kommer til å se på deler av designet for å sikre at konseptene kan leve sammen med sunn økonomi.

Han påpekte også at han har tro på «Warhammer Online», som gjorde det relativt respektabelt med 750.000 registrerte brukere i oktober.

Nå er imidlertid utvidelsespakken «Wrath of the Lich King» til «World of Warcraft» ute, så det er knyttet usikkerhet til om «Warhammer Online» har klart å beholde eller øke antallet.

STRAFFET FOR KVALITET?

EA har gått på en økonomisk smell det siste året og har måttet gå til drastiske tiltak for å holde seg flytende.

Noen spilltitler har måttet bøte med pauseknappen eller blitt kansellert, mens mennesker har mistet jobben i selskapet.

Det som er ironien er at EA har hatt den sterkeste spillhøsten på veldig lenge. Både «Tiger Woods PGA Tour 09» og «FIFA 09» var de beste i seriene på veldig lang tid. Nye og risikable titler som «Mirror’s Edge» og «Dead Space» har bydd på kvalitet.

Det er et nytt EA vi bevitner. Selskapet bygger sakte men sikkert opp igjen en svekket tillit hos spillere. Dessuten slapp EA de fantastiske «Rock Band» og «Rock Band 2» i år. Et imponerende år for selskapet i grunn, la oss håpe det vises på det økonomiske restulatet.

Glasuren på kaka er at EA skal gi ut Tim Schafers «Brütal Legend» i 2009.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3