- Microsoft i forhandlinger om å kjøpe Discord

Over 10 milliarder dollar skal ligge på bordet.

23. mars 2021 13:43

(PressFire.no): I går kunne Venturebeat fortelle at den populære kommunikasjonsplattformen Discord er i en salgsprosess.

Kilder tett på prosessen skal ha bekreftet at Discord ser på mulighetene for oppkjøp etter at flere kjøpere har meldt interessen.

De skal også ha signert en eksklusiv forhandlingskontrakt med én av partene, som kan se ut til å være Microsoft.

Ifølge Bloomberg skal de ha lagt mer enn ti millioner dollar, eller nærmere 90 milliarder kroner, på bordet for å sikre seg plattformen.

Det kommer etter at Discord nylig sikret seg 140 millioner dollar i ferske investorkroner og ble da verdsatt til sju milliarder dollar.

Discord har tatt spillverdenen med storm som den foretrukne løsningen for kommunikasjon mens man spiller. Tjenesten kan slå seg på brystet med over 100 millioner brukere i måneden.

Som kjent eier Microsoft allerede lignende tjenester i både Skype og Teams.

Ifølge Bloomberg var det Discord som tok initiativet for å lodde stemningen hos Microsoft – det etter å også ha hatt samtaler med både Epic Games og Amazon.comn.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3