Messi er «FIFA 11»-fan

Og pryder spillomslaget til konkurrenten.

13. januar 2011 14:47

I forbindelse med utdelingen av Gullballen tidligere denne uken, har en lagkompis i Barcelona utlevert Lionel Messi som ivrig spiller av Electronic Arts’ «FIFA»-spillserie.

Og det til tross for at Messi de siste årene har prydet omslaget for konkurrenten Konami sine fotballspill, «Pro Evolution Soccer». Messi dukket opp på coveret til «Pro Evolution Soccer 2011», som ble lansert i fjor høst, akkurat som han gjorde til 2010- og 2009-utgavene.

Jeg spiller «FIFA 11» på veien, på hoteller og med laget. Messi og Iniesta spiller det også mye, uttalte Barcelona-forsvareren Gerard Pique (via FIFA Interactive World Cups' Twitter).

Messi endte opp med å vinne den prestisjefulle Gullballen i løpet av FIFA-gallaen i Zürich denne uken, og har derfor et synlig bevis på at han er kåret til verdens beste fotballspiller. Andres Iniesta, en annen av de ivrige «FIFA 11»-spillerne som Pique trakk fram, var også nominert. Det var i tillegg Xavi - også han Barcelona-spiller.

Men det var Messi som havnet i rampelyset.

- For å være ærlig, jeg trodde ikke jeg skulle vinne i dag. Det er en ære bare å være her, ikke minst siden jeg står her sammen med to lagkamerater, sa Messi fra talerstolen, ifølge Dagbladet.

Etter å ha vist frem troféet foran hjemmepublikummet på Camp Nou, var det duket for Messi-show i kampen mellom Barcelona og Betis. Den lille argentineren stoppet ikke før han hadde scoret tre ganger i gårsdagens cupkamp.

«Pro Evolution Soccer 2011» ble lansert 7. oktober. PressFires anmeldelse leser du her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3