«Mass Effect Legendary Edition» endelig annonsert - og nytt spill er under utvikling

Alle de gamle spillene samles og pusses opp for 4K.

7. november 2020 18:52

(PressFire.no): Etter utallige rykter over lang tid bruker Bioware og Electronic Arts nå den offisielle «Mass Effect»-dagen på å avduke en pakke med «Mass Effect»-trilogien.

I annonseringen forteller de hvordan de i lang tid har jobbet med å oppgradere teksturer i spillene, men også andre tekniske fiksfakserier.

Det loves bedre bildeflyt og vakrere bilder, men påpeker at de ikke har laget spillene på ny

Vider avslører de at pakken med alle de tre første spillene vil inneholde ikke bare alle nedlastbare utvidelsespakker, men også alt promoinnhold vil være inkludert.

Pakken med de tre spillene får tittelen «Mass Effect LEgendary Edition» og kommer til PS4, Xbox One og pc våren 2021, men vil ifølge Bioware også bli enda bedre på de nye konsollene.

Bioware forteller samtidig at de jobber med det neste kapittelet i serien, men skal være tidlig i prosessen og ikke klar til å avsløre noe ennå.

Sammen med bloggposten er et mystisk bilde som ikke virker som det stammer fra noen av de tidligere spillene. Ifølge Eurogamer hadde bildet tittelen «Mud Skipper», men det er nå blitt endret. Kan det være en tidlig kikk?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3