Annonse
Annonse
«Mario»-sjefen: - Vi henger ikke bakpå
- Det kan virke sånn fordi vi ikke har lansert noe.

«Mario»-sjefen: - Vi henger ikke bakpå

- Det kan virke sånn fordi vi ikke har lansert noe.
3:57
15:39
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
15:39
3:57

(PressFire.no): Det er i en spørsmålsrunde til investorer at en investor flagger inntrykket av at Nintendo er litt treige når det kommer til visse trender – som mobilspill, virtuell virkelighet og strømming av spill via nettskyen.

Nintendo-sjefen Shuntaro Furukawa forteller at teknologien innen strømming av spill er på frammarsj, men at de ikke forventer at spilling via skyen kommer til å ta over i nær framtid.

Han mener også de har flere muligheter om det blir tilfelle, fordi de har integrert utvikling av både spill og utstyr.

Det er «Mario»-skaperen Shigeru Miyamoto som tar ordet rundt virtuell virkelighet og netttjenester.

- Vi henger ikke bakpå når det kommer til verken VR eller netttjenester. VI har jobbet på dem helt fra starten av, og har eksperimentert med dem på mange måter.

- I løpet av den tiden har vi objektivt vurdert om de faktisk lar kundene ha en fin spillopplevelse, og om vi kan drive dem med en passende kostnad.

Han påpeker videre at siden de ikke offentliggjør noe før de faktisk lanserer et produkt, så kan det virke som om de ikke henger med.

- Når det kommer til VR, så mener vi at vi har laget et produkt som er lett for vår ekunder å bruke med nylig lanserte Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit.

Nintendo lanserte nylig sin variant av Google Cardboard - en løsning hvor du kan lage dine egne VR-briller med Switch-skjermen.

Også Miyamoto sier at han tror strømming av spill blir stort i framtiden, men tviler likevel ikke på at det vil finnes spill som er moro å spille nettopp fordi de kjører lokalt og ikke i skyen.

- Vi tror at det er viktig å fortsette å bruke mangfoldet i det tekniske miljøet for å lage unik underholdning som kun kan ha blitt laget av Nintendo.

Han trekker også fram at «Super Mario Run» har nådd 300 millioner nedlastinger og bruker det som eksempel på at mulighetene for Nintendo vokser.

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Mer om:
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

«Mario»-sjefen: - Vi henger ikke bakpå

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum