Lover nye Legends i «Apex Legends»

Har allerede nådd 25 millioner spillere på én uke.

12. februar 2019 06:38
Flere ser på «Apex» på Twitch enn
de neste seks spillene på lista

(PressFire.no): Det tok knappe åtte timer etter lansering før millionen spillere var på plass, bare tre dager før de passerte ti, og nå har sannelig «Apex Legends» passert hele 25 millioner spillere – bare én uke etter lansering.

- For en uke, skriver sjefen til utviklerne, Vince Zampella i en bloggpost.

- Vi håpet på at dere skulle elske det like mye som oss, men aldri i våre villeste drømmer kunne vi ha forventet denne støtten og positiviteten vi har sett.

Zampella sier de nå har nådd to millioner samtidige spillere for første gang, og røper også at det skal avsløres nye Legends (i flertall), våpen, loot og mer når sesong én starter for fullt i mars. Det er også da spillets Battle Pass lanseres.

Battle Royale-spillet har blitt en gedigen suksess siden lanseringen forrige uke, og ble på kort tid en sensasjon i sosiale medier. På Twitch ligger for eksempel spillet konsekvent på toppen over mest populære streams (i skrivende stund med tre ganger flere seere enn «Fortnite»).

Kanskje ikke så rart, all den tid det er et knakende godt gratisspill satt i en sjanger som øyensynlig bare blir mer og mer populær.

Nok en gang ser vi hvor kjapt ting går i spillbransjen – vi gleder oss til å høre om populært «Apex» har blitt på Dagsrevyen om halvannet år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3