Annonse
Annonse
«LittleBigPlanet» satser på Youtube
Nå kan du møte Sackboy på Youtube. Sony setter i gang en storstilt konkurranse for å stimulere til flere brukerskapte brett.
No items found.
3. April 2009, 07:24

«LittleBigPlanet» har inntatt Youtube og fått sin egen kanal for å vise de beste brukerskapte brettene. Sony frister med en fjorten dager lang reise jorden rundt, med reisepenger inkludert, for vinneren av konkurransen.

Les også: Intervju med skaperne av «LittleBigPlanet».

JORDEN RUNDT MED SACKBOY

Spillet har allerede generert mer enn 650.000 brett lagd av spillerne selv og det tallet vil nok øke i tiden som kommer, godt stimulert av påfunn som dette.

Les også: Giftet seg i «LittleBigPlanet».
Les også: Sackboy ble vinneren under GDC-prisutdeling.

Innholdet på Youtube-kanalen vil være en blanding av kreative sprell fra «LBP»-eiere og nyttige tips fra utviklerne i Media Molecule. I følge Eurogamer vil Sony jevnlig annonsere ulike oppgaver som skal løses gjennom egenskapte brett i spillet, som så må filmes og legges ut på Youtube.

Les også: «LittleBigPlanet» kommer til PSP.

Den første konkurransen er allerede i gang, der det beste brettet vinner en reise jorden rundt i løpet av 14 dager med gratis overnatting og 1000 pund i lommepenger. For å stikke av med førstepremien må man ha lagd et brett basert på et land eller område i verden, filme det, legge på egenkomponert musikk og publisere filmsnutten på Youtube.

Besøk «LBP»-kanalen på Youtube her.

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum