Lekket låter fra «Rock Band Unplugged»

De amerikanske sensurmyndighetene har gitt oss en smakebit av «Rock Band» til PSP. Gjør deg klar for popquiz!

24. mars 2009 12:05

Sensurmyndighetene i USA og Canada, ESRB, har på sine nettsider gitt såpass mange føringer når det gjelder innholdet i låter fra «Rock Band Unplugged» at man kan gjette fire av låtene, bare basert på referansene i tekster som ESRB oppgir som bakgrunn for sin aldersmerking av spillet.

Les også: Gullrekka til PSP.

FIRE SANGER LEKKET

«Rock Band» til PlayStation Portable markerer det første spillet på Sonys håndholdte som benytter seg av en nettbutikk i selve spillet, som lar deg handle låter online – akkurat som i «Rock Band» på Xbox 360 og PlayStation 3.

Les også: Uutgitte godbiter i «The Beatles: Rock Band».
Les også: «Rock Band 2» endelig til Europa.

Spillet vil, i motsetning til «Guitar Hero» på Nintendo DS, ikke benytte seg av en ekstern «gitar» som kobles til en av portene. Du bruker de eksisterende knappene på PSP’en for å leke rockehelt.

Det gjør at «Unplugged» vil ligne mer på Harmonix sine «Amplitude» og «Frequency». Dette ble også bekreftet på Harmonix-designer Dan Teasdale sin Twitter nylig.

Noen hos QJ.net har allerede lekt popquiz, og det kan vel vi også gjøre?

I hvilke sanger forekommer disse tekststrofene?

1)    «We started making out and she took off her pants»
2)    «She spent her twenties between the sheets»
3)    «Can we forget about the things I said when I was drunk?»
4)    «Oh, trust in my, self righteous suicide»


NB! (Se riktige svar i kommentarfeltet lenger ned).«Rock Band Unplugged» er for tiden under utvikling hos Backbone Entertainment og vil etter planen slippes på tampen av 2009.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3