«Left 4 Dead» til PS3?

Spillutvikleren fnyser av ryktene om PS3-flørt, men mer innhold til Xbox 360 og PC kommer.

6. februar 2009 08:04

«Left 4 Dead» innbød til brutal og underholdende kverking av zombier på tampen av 2008, med en co op-funksjon som inviterte til sosial slakt. Dessverre for PlayStation 3-eiere var tittelen eksklusiv til Xbox 360 og PC.

Eller er det ting som skjer i kulissene som kanskje kan endre på det?

TIL PS3 I JUNI?

En link til britiske HMV sine sider gir oss noen interessante opplysninger.

Butikkjeden påstår nemlig i denne annonsen at det kommer en egen PS3-versjon av «Left 4 Dead», og oppgir til og med en slippdato (5. juni).

Nettsiden QJ.net fant også disse ryktene merkelige og tok kontakt med spillutvikleren Valve for å høre om dette stemmer.

Svaret var kort men ikke til å misforstå, i all sin herlige ironi:

- Fantastisk. Jeg kan ikke vente til å se det.


UTVIDELSE TIL 360 OG PC

Er du på jakt etter mer innhold på Xbox 360 eller PC, er det gode nyheter som følger. Valve har nemlig nå annonsert «Survivor Pack» – en utvidelse som kommer på begge de nevnte plattformene, og det allerede til våren.

Moduset introduserer en ny måte å spille multiplayer på og to nye kampanjer i «Versus Mode», i følge Giantbomb.com.

I og med at utvidelsen til 360 og PC kommer en måned før den påståtte PS3-versjonen av spillet, velger vi i PressFire å holde liv i disse ryktene inntil det motsatte er bevist.

Les vår anmeldelse av «Left 4 Dead» her.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3