Annonse
Annonse
«League of Legends» kommer til mobil og konsoller neste år
«Team Fight Tactics» også til mobil.

«League of Legends» kommer til mobil og konsoller neste år

«Team Fight Tactics» også til mobil.
3:57
12:19
Utvikler
Utgiver
Slippdato
Plattformer
12:19
3:57

(PressFire.no): Riot Games har gått litt bananas i forbindelse med sitt ti-årsjubileum, og har annonsert en rekke prosjekter basert på «League of Legends».

Det inkluderer et slåssespill, et kortspill, et MMO-spill og et managerspill. I tillegg kommer det også flere animerte videoer fra universet.

I tillegg har utviklerne varslet at de gir ut «League of Legends» til mobil, «Wild Rift». Spillet er redesignet fra grunnen av ifølge Riot, og er dermed spesialtilpasset mobilskjermer.

Man skal ha tilgang til 40 champions til å begynne med, og det skal dryppes inn nye figurer etter hvert. Hovedspillet har rundt 140 tilgjengelig, så det er mange å ta av.

Av andre endringer vi kan gløtte i traileren, ser vi at Braum har ultien sin tilgjengelig allerede på level 5, hvilket kan tyde på litt kjappere kamper. Riot sier spillet skal være helt gratis, og at alle champs skal kunne låses opp gjennom spilling, uten å måtte betale en krone.

Planlagt lansering mot slutten av neste år til iOS og Android – og det hele skal også lanseres til konsoller etter dette, uten at det er spesifisert hvilke. Det er også varslet alfa- og betatesting før slutten av året.

Samtidig skal også auto chess-modusen til «League», «Team Fight Tactics», komme til mobil. Denne utgaven skal støtte krysspilling med pc og Mac, og egentlig være kliss lik disse versjonene. Ingen dato enda, men Riot sier «snart».

Se alle Rad Crew-artikler (og podcaster) på Podcast-sidene.
Les alle våre «Den gangen da...»-tekster på undersiden her, eller se andre retrosaker her.
Les mer om spillrelaterte ting som skjer i Norge på vår underside her.
Les mer om e-sport og konkurransespilling på vår underside her.
Les flere meninger på vår samleside her.
Mer om:
Mer om:
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3
Mer om:
Oppsummering
Positivt
Negativt
Skjermbilder (klikk for større)
No items found.
Andre artikler om emnet
No items found.
Andre artikler

«League of Legends» kommer til mobil og konsoller neste år

Positivt
Negativt
Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum