Annonse
Annonse
Kvinner som spiller online har mest sex
De er også mer sosiale, og trener mer enn dem som ikke spiller.
No items found.
20. November 2011, 11:28

(PressFire.no): At kvinner som spiller onlinespill har mer sex enn andre, er blant det som kommer frem i en amerikansk undersøkelse gjort av Harris Interactive for GameHouse, der over 2000 voksne har deltatt.

De fant ut at hele 55 % av de som spiller online er kvinner, om en regner med dataspill og spill på sosiale nettverk og mobile enheter. Disse kvinnene har ikke bare mer sex, de er også mer sosiale enn de som ikke driver med spill. Det melder VentureBeat.

Den klassiske stereotypen om spillere som anti-sosiale tenåringsgutter alene på gutterommet, omgitt av tomt Snickers-papir og Cola-bokser og uten annen sosialisering enn i World of Warcraft, står med andre ord kanskje for fall.

42 % av kvinnene som spiller møter venner og familie minst en gang om dagen, og 86 % sosialiserer på Facebook eller andre sosiale medier, ifølge undersøkelsen. Til sammenligning er det bare 31 % av de ikke-spillende kvinnene som møter venner hver dag, og 71 % som bruker sosiale nettverk.

De spilleglade kvinnene har ikke bare mer sex, de trener også mer. Halvparten sier at spill gjør at hun føler seg smartere, og enda fler sier at spill gjør henne glad. Bare 16 % spiller fordi det er en sosial greie, det handler mer om avkobling.

Når det gjelder sex, så er det 57 % av spillerne som har sex, og 38 % av disse er i sengehalmen minst en gang i uka. Av de som ikke spiller har 52 % sex, og 34 % av dem gjør det til en ukentlig affære.

Kanskje trengs det en oppvask på fordommene rundt spill og spillere?

Illustrasjonsfoto: Stella Pictures

Annonse
Ansvarlig redaktør: Jarle Hrafn Grindhaug
Redaksjonssjef: Erik Fossum