Kjøpe skjermkort med spillvaluta?

Nå kan «EVE Online»-spillerne oppgradere datamaskinene sine med virtuelle penger.

27. mars 2012 11:02

(PressFire.no): Hørt om «EVE Online»? Dette romfarende MMORPG-spillet er en sci-fi-nerds store drøm dersom du liker en total frihet til å gjøre hva du måtte ønske.

Utviklerne av spillet, CCP Games, har blitt kjent for å la spillerne gjøre det de vil innenfor spillets regler. Finansielt mislighold, spionasje og ryggdolking er alle virkemidler som gir spillet sitt særpreg, og alle deler av spillet styres av spillerne.

Spillet koster vanligvis ekte penger hver måned for å spille, men siden slutten av 2008 kan spillerne kjøpe ekstra spilletid (i form av en gjenstand kalt PLEX) med valuta i spillet. Om du gjør det greit

Nå ser det sannelig ut til at spillerne kan oppgradere datamaskinen sin gjennom spillet også.

Utviklerne av spillet, CCP Games, har inngått en samarbeidsavtale med Nvidia som gjør at onlinespillerne kan bruke valutaen de har spart opp i spillet til å kjøpe seg et GeForce 560 GTX-grafikkort.

Til å begynne med vil det bare være 100 slike kort tilgjengelig for å teste etterspørselen, og maks ett kort per spillerkonto. Et kort vil koste 20 PLEX.

PLEX, eller CONCORD Pilots License EXtension om du vil, er som nevnt 30 dager ekstra spilletid i form av en gjenstand i spillet. Du kjøper dermed 20 slike og veksler dem inn i et grafikkort du får tilsendt i posten.

Eventuelt kan du kjøpe PLEX med ekte mynt og veksle inn, men da er vel strengt tatt litt av poenget borte.

EVE Online har over 400 000 brukere og er ifølge utviklerne det eneste MMORPG-spillet som har vokst i brukermasse hvert eneste år siden lanseringen for åtte år siden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3