Katastrofal E3-start for Nintendo

Demonstrasjonen av neste Zelda endte i teknisk rot.

15. juni 2010 18:39

Da Shigeru Miyamoto inntok scenen for å demonstrere det neste Zelda til Wii, trodde vel de fleste at dette ikke kunne gå galt for Nintendo. Dette spillet er helt klart blant de mest etterlengtede for Nintendo Wii-eiere, og nå skulle endelig flere detaljer fra spillet vises fra scenen i Los Angeles.

Spillet har fått et offisielt navn: The Legend of Zelda: The Skyward Sword og kommer dessverre ikke før neste år. Noe av forklaringen på det kan skyldes at mer enn finjusteringer trengs, for da Miyamoto stilte seg til for å vise oss spillet i all sin prakt strevde han hele veien med kontrollerne. Et spill som Nintendo sekunder før har utbasunert skal gi deg et pinlig nøyaktig kontrollsystem takket være Wii MotionPlus.

NB! Se hvordan dette utspilte seg i videoen nederst i saken.

Det endte med at vi så Link stabbe rundt i motsatt retning av hva kontrollerne til Miyamoto tilsa og man til slutt måtte korte ned live-demonstrasjonen og hoppe videre i programmet. Alt dette mens man gjentatte ganger skyldte på at; "noen i salen bruker internett" og "dette skjedde ikke mens vi hadde prøvene".

Spillet ser mer enn lovende ut, det var mest det at Nintendo tydeligvis var uforberedt på at et par-tre tusen spilljournalister faktisk har med seg tekniske duppedingser med wi-fi. Eventuelt så hadde noen glemt å kalibrere Wii-kontrollerne før live-demonstrasjonen. La oss håpe at resten av E3-pressekonferansen forløper uten lignende problemer.

Slik kan du følge resten av Nintendos E3-pressekonferanse og gjøre deg klar for Sony klokken 21:00 norsk tid. På vår Twitter får du liveoppdateringer fra begge pressebriefene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3