Jobber på spreng for å fikse «Rage» på pc

Utvikleren kaller det et «forpult rot».

8. oktober 2011 21:02

Tidligere i uken ble grafikktunge «Rage» sluppet til konsoller og pc, men allerede fra første dagen begynte problemene å melde seg for de som spiller på pc.

Det har blitt rapportert en rekke grafikkproblemer på det som i utgangspunktet skulle bli den peneste versjonen.

Sjefsutvikler og grafikklegende, John Carmack,hos id Software kaller ifølge Kotaku.com driverproblemene for et «forpult rot».

Ifølge kreativ regissør for spillet jobber de med skjermkortprodusentene for å oppgradere driverne til skjermkortene:

- Vi har hatt problemer med skjermkortdriverne, som har forårsaket problemer og frustrasjoner hos pc-fans. Alle hos id Software er veldig urolige på grunn av disse problemene, som for det meste er fullstendig ute av kontroll. Vi jobber med både AMD/ATI og Nvidia for å hjelpe dem med å finne ut av og fikse problemene med driverne deres, sier WIllits til Kotaku.

Carmack skal ha fortalt at de trodde driverproblemene i utvikleren var fikset. De skal ha vært fornøyde med ytelsen de siste månedene, men innrømmer at de har hatt problemer på gamle AMD-drivere og enkelte Nvidia-drivere hadde problemer.

Utvikleren holder nå spillere oppdatert via Bethesdas blogg, og har lagt ut noe veiledning for hvordan man kanskje kan fikse problemene.

Grafikken er noe av det spillutviklerlegenden John Carman er aller mest stolt av i spillet, noe han fortalte PressFire i et intervju vi nylig publiserte.

Det er ikke meldt om problemer i konsollversjonen. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3