Jobbannonse: - PS5 kommer i oktober 2020

Oops?

12. mai 2020 13:52

(PressFire.no): Det går sakte med avdukingen av Sonys nye PlayStation-konsoll, selv om relativt mye av innmaten, den nye kontrolleren og teknologien er avslørt i detalj.

Likevel står flere store spørsmål ubesvarte – blant annet hvordan den vil se ut, hva den vil koste og når den kan forventes i butikkene.

Nå ser det imidlertid ut til at en jobbannonse kan ha avslørt sistnevnte.

En utlysning fra Sony Interactive Entertainment ser etter noen som kan handle komponenter til den kommende konsollen, som det påpekes har mål om å lansere i oktober 2020.

Det påpekes at det er et krav at vedkommende har erfaring fra å koordinere innkjøp av mekaniske, optiske og elektriske deler. Videre heter det at avdelingen også skal ha ansvar for kostreduksjon.

Utlysningen er på japansk og jobbintervjuet skal være tilgjengelig via nettet – sannsynligvis på grunn av den pågående smittefaren.

Det er også verd å merke seg at Sony søker etter nye ansatte i en rekke andre PlayStation-roller.

Verken Sony eller Microsoft har avslørt konkrete datoer for sine nye konsoller, men har bekreftet at de kommer i år og forventer ikke at de blir utsatt på grunn av pandemien.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3