Jimmy Fallon vs Tiger Woods

Amerikas nye talkshowyndling, Jimmy Fallon, duellerte mot Tiger Woods i sistnevntes golfspill.

29. juni 2009 13:10

Jimmy Fallon tok over programposten til Conan O’Brien da sistnevnte ble oppgradert til å fylle de store skoene til Jay Leno.

Vel og bra, men det som er interessant i denne sammenheng er at Fallon, som selv er en ivrig spillentusiast, har viet mye tid til spill i sine talkshowv.

Og nå sist tok han showet ut på gaten i Times Square for å måle golfferdighetene med en ekte mester.

(Se video nederst i saken).

MYE SPILL PÅ PRIME TIME TV-TID

Kanskje mest minneverdig er den kontroversielle E3-reportasjen som gjør at vi heretter ikke klarer å se «Bayonetta» uten å  tenke på en bestemt visepresidentkandidat, etter at Late Night-reporteren avla spillmessen i Los Angeles Convention Center et besøk.

Les også: Vi testet «Bayonetta».
Se også: Skjermbilder fra «Bayonetta».

Deretter hadde Fallon folkene bak Microsofts Natal på besøk for å se nærmere på vidunderboksen, og han har også testet «Punch-Out!!» i beste sendetid.

Tiger Woods avla nylig Fallon et besøk, midt i Times Square, New York, for å vise frem sitt nye golfspill «Tiger Woods PGA Tour 10».

Og i samme slengen konkurrere mot programlederen i Wii-versjonen av golfspillet som kommer ut i begynnelsen av juli.

PS: Tiger fikk til slutt viljen sin etter innslaget som du ser under, der utfallet kanskje ikke ble slik golfesset ønsket, og det ble dermed en rematch.

Se hvordan det første oppgjøret gikk her:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3